fbpx

Uw nieuwe auto financieren?

Denk bijvoorbeeld aan financial lease voor ZZP’ers

Bent u een zelfstandige professional (zzp’er) en overweegt u de aanschaf van een nieuwe auto of werkbus, maar ontbreekt het u aan voldoende spaargeld? Ontdek dan de mogelijkheden van autofinanciering! Het financieren van uw voertuig is een aantrekkelijke keuze, vooral voor zakelijke rijders. Een uitstekende optie voor zzp’ers is financial lease, waarbij u maandelijks een vast bedrag betaalt in plaats van de gehele aankoopsom. Bovendien geniet u van flexibiliteit, zonder verplichte looptijden, termijnen of kilometerbeperkingen. Bij verkoop profiteert u van de restwaarde. Kies voor financiële zekerheid en ontdek de voordelen van auto financieren, speciaal afgestemd op uw ondernemersbehoeften!

Vraag financiering aan

Hoe kunt u een auto financieren?

  • Financial lease
  • Sale & leaseback
  • Operational lease

De voordelen van een auto financieren

  • De auto is uw eigendom
  • Verkoopt u de auto? Dan is de restwaarde voor u!
  • Vast bedrag per maand
  • Rente is aftrekbaar
  • U houdt ruimte om te investeren
  • BTW terug te vorderen
  • U kiest uw eigen leaseperiode

Hoe werkt financial lease (huurkoop auto)?

Financial lease (ook wel huurkoop auto genoemd) is de meest voorkomende autofinanciering. En altijd maatwerk. U moet het zien als een hypotheek voor uw auto en u kiest zelf hoeveel u financiert. Daarmee zet u een stuk kapitaal weg, maar blijft u wél eigenaar van de auto. U bepaalt dus zelf wat ermee gebeurt, hoeveel kilometers u rijdt en wanneer u de auto weer inruilt of verkoopt bijvoorbeeld. Kiest u voor financial lease, dan zijn de kosten duidelijk. Iedere maand weet u wat u betaalt en dat maakt het heel overzichtelijk voor de bedrijfsvoering. Een huurkoop auto is ideaal voor zzp’ers.

Sale & leaseback versus Operational lease

Sale and leaseback betekent dat als u bijvoorbeeld een auto koopt, maar over een paar maanden dit kapitaal toch nodig heeft voor een investering in uw onderneming, u het benodigde kapitaal kunt omzetten in een autofinanciering. Dus geen lening vooraf zoals bij een huurkoop auto, maar in geval van nood achteraf wél mogelijk. En operational lease houdt in dat de auto volledig geleased wordt -dus ook eigendom van de leasemaatschappij is- en u hier geen omkijken meer naar heeft.

Het laagste rentetarief

Wat kan ik eigenlijk financieren? Mág ik wel financieren? En hoe werkt dat dan precies? Wij werken samen met 15 verschillende banken, waardoor we voor bijna iedereen een autofinanciering kunnen verzorgen. Op deze manier ontzorgen wij u compleet.

Enkele van onze partners: ALPHERA Financial Services, Findio en Santander Consumer Finance; dé specialisten in financieringen voor auto’s en bedrijfswagens. Samen bieden wij u altijd het laagste rentetarief én schakelen we snel. Daarmee is een bezoek aan uw bank verleden tijd! Want wij verzamelen alle gegevens en formulieren en zo heeft u ook maar één aanspreekpunt.

De verschillen tussen Financial Lease, Sale & Leaseback en Operational Lease

AIG Automotive biedt verschillende soorten autofinancieringen aan met elk afzonderlijke eigenschappen. Voor de duidelijkheid hebben wij de onderlinge verschillen tussen deze soorten financiering in een overzichtelijke tabel opgenomen. Zo weet u snel en eenvoudig welke vorm van auto financieren voor u het meest geschikt is. Daarnaast zijn direct de voor- en nadelen van elke autofinancieringsmogelijkheid inzichtelijk wanneer het bijvoorbeeld gaat om fiscale voordelen of de eisen qua aanbetaling.

 

Vergelijk de methoden hier

Van zzp’er tot MKB-bedrijven

Bent u langer dan 6 maanden ingeschreven bij de KVK? Dan komt u al in aanmerking voor een autofinanciering. Auto’s tot 7 jaar oud zijn te financieren. Van een bedrijfswagen tot een luxe BMW. Past het bij uw onderneming? Dan wordt de financiering -in de meeste gevallen- goedgekeurd.

Vraag uw autofinanciering vandaag nog aan!

Benieuwd of u in aanmerking komt voor een autofinanciering? Vul hier ons aanvraagformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

Uw auto financieren

Benieuwd of u in aanmerking komt voor een autofinanciering? Vul hier ons aanvraagformulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!

"*" geeft vereiste velden aan