fbpx

Audi A1

Een Audi A1 importeren

Zoekt u een Audi A1 occasion? Importeren uit het buitenland is in dit geval een zeer aantrekkelijk optie! In ons internationale dealernetwerk is iedere uitvoering van de Audi A1 te vinden. De meeste Audi occasions worden geïmporteerd uit Duitsland, waar de auto’s vaak verkrijgbaar zijn in luxere uitvoering en met veel extra opties. Bovendien is de Audi A1 hier vaak goedkoper te krijgen.

Met AIG Automotive profiteert u van alle voordelen van importeren, zonder de risico’s en moeite die ermee gepaard gaan.

Waarom een Audi A1 importeren?

Ruimer aanbod

Luxere uitvoering

Prijsvoordeel

Bespaar op BPM

Risicovrij met AIG Automotive

Welke Audi A1 uitvoering kiest u?

 

De Audi A1 Pro Line

De Audi A1 staat bekend als één van de meest sportieve modellen in zijn klasse. Met een vlotte uitstraling, flitsende kleuren en een strak interieur laat de auto een onuitwisbare indruk achter. De Pro Line is onder andere voorzien van een smartphone interface, Audi virtual cockpit, cruise control en licht- en regensensoren.

  • Gemiddelde brandstof verbruik: Benzine 5,5 L/100 km
  • Motoren: Volledig elektronisch benzine (70 kW), 3-cilinder

 

De Audi A1 Advanced edition

De Audi A1 advanced edition doet er nog een schepje bovenop. Met LED achterlichten, 17” lichtmetalen velgen ‘5-V-spaak -design en spiegelkappen en rand voorspoiler naar keuze in zwart of grijs krijgt de Audi A1 een exclusieve look. De zwarte difusser met matte titaniom accenten en dorpels in carrosseriekleur zorgen voor de finishing touch.

  • Gemiddelde brandstof verbruik: Benzine 5,6 L/100 km
  • Motoren: Volledig elektronisch benzine (70 kW), 3-cilinder

 

De Audi A1 S edition

De Audi A1 S edition is de meest luxe uitvoering van de A1. En met recht. Het exclusieve S line interieur en exterieur maakt de auto een lust voor het oog. Het interieur lichtpakket belicht het strakke interieur ten aller tijde en zorgt voor creëert een chique uitstraling. Met sportstoelen inclusief S line logo is iedere afstand comfortabel rijden.

  • Gemiddelde brandstof verbruik: Benzine 5,7 L/100 km
  • Motoren: Volledig elektronisch benzine (70 kW), 3-cilinder

 

Audi A1

Stel hier uw Audi A1 samen

U kunt uw Audi A1 geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren welk interieur en andere opties u wenst te hebben

Start met samenstellen

Andere snel leverbare modellen