fbpx

Audi Q3

Een Audi Q3 importeren

Zoekt u een Audi Q3 occasion? Importeren uit het buitenland is in dit geval een zeer aantrekkelijk optie! In ons internationale dealernetwerk is iedere uitvoering van de Audi Q3 te vinden. De meeste Audi occasions worden geïmporteerd uit Duitsland, waar de auto’s vaak verkrijgbaar zijn in luxere uitvoering en met veel extra opties. Bovendien is een Audi hier vaak goedkoper te krijgen.

Met AIG Automotive profiteert u van alle voordelen van importeren, zonder de risico’s en moeite die ermee gepaard gaan.

Waarom een Audi Q3 importeren?

Ruimer aanbod

Luxere uitvoering

Prijsvoordeel

Bespaar op BPM

Risicovrij met AIG Automotive

Welke Audi Q3 uitvoering kiest u?

De Audi Q3 Pro Line

De Audi Q3 is een begrip onder de SUV’s. De dynamische en vlotte uitstraling gaat gepaard met een praktische en ruime indeling van de auto. Met tal van technische hoogstandjes is de Q3 een genot om in te rijden. De moderne Audi virtual cockpit biedt een scherm brede navigatiekaart voorzien van touchscreen. De achterklep opent en sluit elektrisch en wordt geactiveerd door een voetzwaai onder de bumper. Bovendien kunt u vele extra opties kiezen dankzij het ruime aanbod in het buitenland.

  • Gemiddelde brandstof verbruik: Benzine 5,6 L/100 km
  • Motoren: Volledig elektronisch benzine (110 kW), 4-cilinder

De Audi Q3 Advanced edition

De advanced edition geeft elegantie een nieuwe definitie. Met het advanced exterieur is de Q3 voorzien van zilverkleurige accenten die de Auto een exclusief aanzicht geven. Bovendien is de Q3 Advanced edition voorzien van MMI navigatie plus inclusief verkeersbordherkenning.

  • Gemiddelde brandstof verbruik: Benzine 7,0-6,5 L/100 km
  • Motoren: Volledig elektronisch benzine (110 kW), 4-cilinder

 

De Audi Q3 S edition

De Audi Q3 S edition is de meest luxe uitvoering van de Q3. En met recht. Het exclusieve S line interieur en exterieur maakt de auto een lust voor het oog. Met het geïntegreerde Audi Soundsystem beschikt de auto bovendien over een ongeëvenaard geluid. De S edition is voorzien van Full LED-koplampen en -achterlichten en beschikt over dynamische richtingaanwijzers.

  • Gemiddelde brandstof verbruik: Benzine 7,2-6,5 L/100 km
  • Motoren: Volledig elektronisch benzine (110 kW), 4-cilinder
Audi Q3

Stel hier uw Audi Q3 samen

U kunt uw Audi Q3 geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren welk interieur en andere opties u wenst te hebben

Start met samenstellen

Anderen bekeken ook