fbpx

BMW 1-Serie

Uw droom BMW 1-serie importeren

Goedkoop een BMW 1-serie importeren naar Nederland doet u bij AIG Automotive. Dat zult u uiteraard merken in uw portemonnee maar vaak zijn geïmporteerde BMW 1-series ook voorzien van veel meer extra opties dan in Nederland. Extra aantrekkelijk dus! Al onze BMW 1-series occasions importeren wij uit Duitsland. AIG Automotive is onderdeel van een uitgebreid internationaal dealernetwerk zodat wij relatief eenvoudig de beste BMW 1-serie naar uw wensen kunnen regelen. Wanneer u kiest voor AIG Automotive profiteert u van alle voordelen van importeren, zonder de risico’s en moeite die ermee gepaard gaan. Wij importeren uw droomauto! Misschien heeft u specifieke wensen of nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U hoort snel van ons.

Waarom een BMW 1-Serie importeren?

Goedkoop

Internationaal dealernetwerk

Bespaar op BPM

Uitgebreidere opties

De zekerheid van AIG Automotive

Wij vinden dé occasion

Waarom u een BMW 116i zou moeten importeren

De BMW 116i is een geweldige auto voor mensen die op zoek zijn naar een sportieve rijervaring in een compacte auto. Als u overweegt een BMW 116i occasion te kopen, kan het importeren vanuit Duitsland u vele voordelen bieden, waaronder:

 

Lagere prijzen

Duitsland is de thuisbasis van BMW, wat betekent dat er veel meer 116i-modellen beschikbaar zijn dan in andere landen. Hierdoor kan de prijs voor een BMW 116i in Duitsland vaak lager zijn dan elders. Bovendien kunnen er ook belastingvoordelen zijn door het importeren van een occasion uit Duitsland.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Duitse auto’s staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid, en de BMW 116i is geen uitzondering. Door het importeren van een BMW 116i uit Duitsland kunt u genieten van een auto van hoge kwaliteit met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn meer BMW 116i-modellen beschikbaar in Duitsland dan elders. Dit betekent dat u toegang hebt tot een breder scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in uw eigen land.

 

Korte afstand

Duitsland ligt relatief dichtbij Nederland, wat betekent dat het transport gemakkelijker en sneller kan verlopen dan bijvoorbeeld het importeren van een auto uit Japan of de Verenigde Staten. Dit kan de transportkosten van uw occasion verlagen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Als u een BMW 116i wilt importeren, komt er veel bij kijken. Het importeren van een auto uit het buitenland kan een uitdaging zijn, met verschillende belastingen en heffingen, technische vereisten, transport en verzekering, en registratie en documentatie. Bij AIG Automotive begrijpen we deze uitdagingen en kunnen we u helpen ze te overwinnen.

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de BMW 116i importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn. Bij AIG Automotive kunnen we u helpen deze kosten te berekenen en te zorgen dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een BMW 116i moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen. Bij AIG Automotive zorgen we ervoor dat uw BMW 116i aan alle technische vereisten voldoet.

 

Transport en verzekering

Het transport van de auto van het ene land naar het andere kan een uitdaging zijn. Er moet een geschikte verzekering worden afgesloten om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land. Bij AIG Automotive regelen we het transport van uw BMW 116i en zorgen we voor een passende verzekering.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de BMW 116i te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten. Bij AIG Automotive zorgen we ervoor dat al het benodigde papierwerk in orde is.

Bij AIG Automotive hoeft u zich geen zorgen te maken over de complexe en tijdrovende processen die komen kijken bij het importeren van een auto. We nemen alles uit handen, van het contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw nieuwe BMW 116i occasion. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze all-in importservice.

Anderen bekeken ook