fbpx

BMW 2-serie

Een BMW 2 serie importeren

Bent u op zoek naar een BMW 2 serie? Importeren uit het buitenland is in dit geval een zeer aantrekkelijk optie! In ons internationale dealernetwerk is iedere BMW 2 serie te vinden. U kunt onder andere kiezen uit de Coupé, Cabrio, Gran Coupé en de Gran Tourer.Met Auto Import Garant profiteert u van alle voordelen van importeren, zonder de risico’s en moeite die ermee gepaard gaan. In het buitenland heeft u meer keuze, kunt u uw BMW 2 serie vaak goedkoper krijgen én is de auto meestal voorzien van meer extra opties.

Waarom een BMW 2-serie importeren?

Ruimer aanbod

Luxere uitvoering

Prijsvoordeel

Bespaar op BPM

Risicovrij met AIG Automotive

De voordelen van het importeren van een BMW 2 serie uit Duitsland

Als u op zoek bent naar een BMW 2 serie, kan het importeren vanuit Duitsland een slimme keuze zijn. Hieronder volgen de voordelen van het importeren van een BMW 2 serie uit Duitsland:

 

Lagere prijzen

Een BMW 2 serie importeren uit Duitsland kan u een flinke besparing opleveren. Over het algemeen zijn BMW’s in Duitsland goedkoper dan in andere landen, vanwege de hoge concurrentie en lagere belastingen. Dit betekent dat u een betere prijs-kwaliteitverhouding kunt krijgen als u kiest voor import.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Duitse auto’s, zoals BMW’s, staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Het importeren van een BMW 2 serie uit Duitsland betekent dat u toegang hebt tot de nieuwste technologieën en functies die deze auto te bieden heeft, zonder concessies te hoeven doen aan kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Ruimere keuze

Duitsland is de thuisbasis van BMW, dus er zijn meer BMW 2 serie modellen beschikbaar dan in andere landen. Dit betekent dat u een breder scala aan kleuren, opties en functies kunt vinden die mogelijk niet beschikbaar zijn in uw eigen land.

 

Korte afstand

Duitsland ligt dicht bij Nederland, waardoor het transport sneller en gemakkelijker kan verlopen dan bijvoorbeeld het importeren van een auto uit andere landen. Dit kan transportkosten besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een BMW 2 serie komt veel kijken. Daarom biedt AIG Automotive u een complete importservice, inclusief:

 

Belastingen en heffingen

Er kunnen verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, afhankelijk van het land waaruit u de BMW 2 serie importeert en het land waarin u de auto wilt registreren. AIG Automotive zorgt voor een gedegen fiscaal advies om onverwachte kosten te voorkomen.

 

Technische vereisten

De auto moet voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. AIG Automotive kan dit voor u regelen en zorgen dat de auto wordt aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

AIG Automotive zorgt voor het transport van de auto en sluit een geschikte verzekering af om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

AIG Automotive zorgt voor alle vereiste documentatie en papierwerk om de BMW 2 serie te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

 

Kortom, bij AIG Automotive hoeft u zich geen zorgen te maken over de complexiteit van het importeren van een BMW 2 serie uit Duitsland. Wij regelen alles voor u, zodat u kunt genieten van uw nieuwe

BMW 2-serie

Stel hier uw BMW 2-serie samen

U kunt uw BMW 2-serie geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren welk interieur en andere opties u wenst te hebben

Start met samenstellen

Anderen bekeken ook