fbpx

BMW 3-Serie

Importeer de BMW 3-serie

Bij AIG Automotive importeert u voor een scherpe prijs een BMW 3-serie. Maar dat niet alleen. Want ook de extra opties zijn bij een geïmporteerde BMW 3-series vaak veel uitgebreider. Dubbel voordeel! Onze BMW 3-series worden geïmporteerd vanuit Duitsland. Dankzij ons uitgebreide en internationale dealernetwerk kunnen wij relatief eenvoudig de allerbeste BMW 3-serie naar Nederland halen die voldoet aan al uw wensen. Kiezen voor AIG Automotive betekent: profiteren van alle voordelen van importeren, zonder de risico’s en moeite die ermee gepaard gaan. Wij importeren de BMW 3-serie van uw dromen! Misschien heeft u specifieke wensen of nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U hoort dan snel van ons.

Waarom een BMW 3-Serie importeren?

Scherpe prijs

Extra opties

Besparing op BPM

Geen risico's of extra moeite

Een ruim assortiment

De voordelen van auto import

Het importeren van een BMW 3 serie uit Duitsland heeft verschillende voordelen, waaronder:

 

Lagere prijzen

BMW 3 serie modellen zijn over het algemeen goedkoper in Duitsland dan in andere landen. Dit komt vaak door de hogere concurrentie en lagere belastingen.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Duitse auto’s, waaronder BMW’s, staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een BMW 3 serie uit Duitsland te importeren, kunt u een auto van hoge kwaliteit krijgen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn veel meer BMW 3 serie modellen beschikbaar in Duitsland dan in andere landen, omdat Duitsland de thuisbasis is van BMW. Dit betekent dat u toegang hebt tot een breed scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in uw eigen land.

 

Korte afstand

Duitsland ligt relatief dichtbij Nederland, waardoor het transport gemakkelijker en sneller kan verlopen dan bijvoorbeeld het importeren van een BMW 3 serie uit andere landen. Dit kan transportkosten besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een BMW 3 serie komt veel kijken. Denk aan de volgende zaken:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de BMW 3 serie importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een BMW 3 serie moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van het ene land naar het andere kan een uitdaging zijn. Er moet een geschikte verzekering worden afgesloten om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de BMW 3 serie te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

 

Bij AIG Automotive hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zodra we samen de auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, wordt alles voor u geregeld. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. Daar betaalt u een overzichtelijke all-in prijs voor.

Anderen bekeken ook