fbpx

BMW 5-Serie

Goedkoop een BMW 520d importeren

Voor een scherpe prijs een BMW 520d Touring importeren doet u bij AIG Automotive. Kosten besparen is natuurlijk fantastisch maar wat minder mensen weten, is dat geïmporteerde BMW’s vaak ook veel meer extra opties te bieden hebben. Dat maakt het extra aantrekkelijk om te kiezen voor importeren. Bij AIG Automotive maken we gebruik van ons uitgebreide en internationale dealernetwerk, waardoor wij relatief eenvoudig de beste BMW 520d Touring naar Nederland kunnen halen met alle opties waar u naar op zoek bent.

Kiezen voor AIG Automotive betekent profiteren van alle voordelen van importeren, maar dan volledig ontzorgd. Dus zonder extra moeite of risico’s. Wij zorgen voor het gehele importproces, van het vinden van de juiste BMW 520d Touring tot en met de registratie en documentatie in Nederland. Daarnaast bieden wij u een overzichtelijke all-in prijs, zonder verborgen kosten.

Heeft u specifieke wensen of nog vragen over het importeren van een BMW 520d Touring? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U hoort dan snel van ons en wij beantwoorden graag al uw vragen.

Waarom een BMW 5-Serie importeren?

Ruimer aanbod

Luxere uitvoering

Prijsvoordeel

Bespaar op BPM

Risicovrij met AIG Automotive

De voordelen van auto import

Het importeren van een BMW 520d Touring uit Duitsland heeft verschillende voordelen, waaronder:

 

Lagere prijzen

BMW 520d Touring modellen zijn over het algemeen goedkoper in Duitsland dan in andere landen. Dit komt vaak door de hogere concurrentie en lagere belastingen.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Duitse auto’s, waaronder BMW’s, staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een BMW 520d Touring uit Duitsland te importeren, kunt u een auto van hoge kwaliteit krijgen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn veel meer BMW 520d Touring modellen beschikbaar in Duitsland dan in andere landen, omdat Duitsland de thuisbasis is van BMW. Dit betekent dat u toegang hebt tot een breed scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in uw eigen land.

 

Korte afstand

Duitsland ligt relatief dichtbij Nederland, waardoor het transport gemakkelijker en sneller kan verlopen dan bijvoorbeeld het importeren van een BMW 520d Touring uit andere landen. Dit kan transportkosten besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een BMW 520d Touring komt veel kijken. Denk aan de volgende zaken:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de BMW 520d Touring importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een BMW 520d Touring moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van het ene land naar het andere kan een uitdaging zijn. Er moet een geschikte verzekering worden afgesloten om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de BMW 520d Touring te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

 

Bij AIG Automotive hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zodra we samen de auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, wordt alles voor u geregeld. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. Daar betaalt u een overzichtelijke all-in prijs voor.

Anderen bekeken ook