fbpx

BMW X1

Een BMW X1 importeren

Bent u op zoek naar een BMW X1? Importeren uit het buitenland is in dit geval een zeer aantrekkelijk optie! In ons internationale dealernetwerk is iedere BMW X1 te vinden. BMW X1 occasions worden geïmporteerd uit Duitsland. Met Auto Import Garant profiteert u van alle voordelen van importeren, zonder de risico’s en moeite die ermee gepaard gaan. In het buitenland heeft u meer keuze, kunt u uw BMW 2 serie vaak goedkoper krijgen én is de auto meestal voorzien van meer extra opties.

Waarom een BMW X1 importeren?

Ruimer aanbod

Luxere uitvoering

Prijsvoordeel

Bespaar op BPM

Risicovrij met Auto Import Garant

Welke BMW X1 uitvoering kiest u?

 

De 1e generatie
Binnen no-time was de BMW X1 (E84) na zijn introductie in 2009 de bestverkochte SUV in het premium segment. De X1 stond al snel bekend om dynamiek en wendbaarheid. Robuuste kracht in combinatie met de BMW xDrive vierwielaandrijving zorgden voor de perfecte balans en een ongeëvenaarde rijervaring.

  • Productieperiode: 2009-2015
  • Motoren: 2,0–3,0 liter (85-225 kW, 116–306 pk), 4-& 6-cilinder

 

De 2e generatie
De tweede generatie van de BMW X1 overtreft de dynamische en sportieve uitstraling van zijn voorganger. De grootste gamechangers zijn de innovatieve technologieën die de auto naar een hoger niveau tillen. Een heads-up display en adaptieve LED koplampen geven een ultramoderne look. Bovendien maken de vernieuwde diesel-en benzinemotoren een wereld van verschil in vermogen en efficiëntie.

In de 2e generatie van de BMW X1 is sinds 2020 ook de Plug-in Hybride opgenomen.

  • Productieperiode: 2015 –heden
  • Motoren: 1,5 –2,0 liter (85 –170 kW,116 –231 pk), 3-& 4-cilinder
BMW X1

Stel hier uw BMW X1 samen

U kunt uw BMW X1 geheel samenstellen via de configurator. Naast de kleur kunt u selecteren welk interieur en andere opties u wenst te hebben

Start met samenstellen

Andere snel leverbare modellen