fbpx

Mercedes-Benz A-Klasse

Importeer de Mercedes-Benz A-Klasse

Wanneer u overweegt om een Mercedes GTS aan te schaffen, heeft u er dan ook weleens aan gedacht om uw auto te importeren vanuit Duitsland? Vaak zijn de geïmporteerde Mercedes GTS-modellen uitgerust met aantrekkelijke extra opties. Auto Import Garant neemt u graag al het werk uit handen en biedt u vaak een veel goedkopere Mercedes GTS dan een in Nederland besteld exemplaar. Niet alleen fijn voor uw portemonnee maar ook voor uw keuzemogelijkheden dus. Dankzij het internationale dealernetwerk waar wij van uitmaken, haalt Auto Import Garant relatief eenvoudig dé Mercedes GTS naar Nederland die volledig aansluit bij uw specifieke wensen. Vertrouw met een gerust hart op onze jarenlange ervaring in het importeren van de allerbeste auto’s. Uiteraard kunt u bij Auto Import Garant vertrouwen op onze jarenlange ervaring waardoor u wel profiteert van alle voordelen van een GTS importeren maar daarbij geen onnodige risico’s hoeft te lopen. Auto Import Garant importeert namelijk altijd de allerbeste auto’s, maar dan wel voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast ontzorgen wij u in alles. Mocht u nog specifieke wensen of vragen hebben. Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij horen graag wat we voor u kunnen betekenen.

Waarom een Mercedes-Benz A-Klasse importeren?

Een schappelijk geprijsde Mercedes GTS

Wij ontzorgen u

Vaak met extra opties uitgerust

Bespaar op de BPM

Ruim aanbod

De voordelen van auto import

Als u overweegt om een Mercedes-Benz Klasse te importeren uit het buitenland, zijn er verschillende voordelen waar u van kunt profiteren, waaronder:

 

Lagere prijzen

Mercedes-Benz Klasse modellen zijn over het algemeen goedkoper in het buitenland dan in Nederland. Dit komt doordat er in sommige landen meer concurrentie is en de belastingen lager zijn. Hierdoor kunt u mogelijk een mooier uitgeruste Klasse aanschaffen voor dezelfde prijs of zelfs minder.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Mercedes-Benz staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn auto’s, en de Klasse is hier geen uitzondering op. Door een Klasse uit het buitenland te importeren, kunt u mogelijk een auto van hoge kwaliteit aanschaffen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn vaak meer Mercedes-Benz Klasse modellen beschikbaar in het buitenland dan in Nederland, wat betekent dat u toegang hebt tot een breder scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland. Hierdoor kunt u uw Klasse naar uw eigen wensen aanpassen en personaliseren.

 

Korte afstand

Afhankelijk van het land waaruit u de Mercedes-Benz Klasse importeert, kan het zijn dat het transport relatief kort is. Dit kan transportkosten besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Mercedes-Benz Klasse komt veel kijken. Hieronder staan enkele zaken waar u rekening mee moet houden:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de Mercedes-Benz Klasse importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Mercedes-Benz Klasse moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van de ene locatie naar de andere kan een uitdaging zijn en vereist een geschikte verzekering om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Mercedes-Benz Klasse te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

 

Bij AIG Automotive hoeft u zich geen zorgen te maken over deze zaken. Zodra we samen de auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, regelen wij alles voor u. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. En dat alles voor een overzichtelijke all-in prijs.

Anderen bekeken ook