fbpx

Mini Cooper One

Importeer een Mini Cooper

Op zoek naar een betaalbare Mini Cooper? Importeer dan een Mini naar Nederland via AIG Automotive. Naast dat een geïmporteerde Mini Cooper veel voordeliger is, profiteert u dan ook vaak van veel meer extra opties dan een Mini Cooper die u in Nederland koopt. Doordat AIG Automotive onderdeel is van een groot internationaal dealernetwerk kunnen wij relatief eenvoudig de Mini Cooper importeren die perfect aansluit bij uw wensen. Daarnaast kiest u voor zekerheid wanneer u voor AIG Automotive gaat. Alle voordelen van een Mini Cooper importeren, zonder daarbij risico’s te lopen. Wij ontzorgen u graag en halen de Mini Cooper van uw dromen naar Nederland! Maar misschien heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. U hoort dan snel van ons!

Waarom een Mini Cooper One importeren?

Goedkoper

Vaak meer opties

Besparing op BPM

Geen risico's

Groot internationaal dealernetwerk

De voordelen van auto import

Het importeren van een Mini Cooper uit het buitenland heeft verschillende voordelen, waaronder:

 

Lagere prijzen

Mini Cooper modellen zijn over het algemeen goedkoper in het buitenland dan in Nederland. Dit komt vaak door de hogere concurrentie en lagere belastingen.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Minis staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een Mini Cooper uit het buitenland te importeren, kunt u een auto van hoge kwaliteit krijgen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn veel meer Mini Cooper modellen beschikbaar in het buitenland dan in Nederland. Dit betekent dat u toegang hebt tot een breed scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland.

 

Korte afstand

Afhankelijk van het land waaruit u de Mini Cooper importeert, kan het transport gemakkelijker en sneller verlopen dan bijvoorbeeld het importeren van een auto uit een ander continent. Dit kan transportkosten besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Mini Cooper komt veel kijken. Denk aan de volgende zaken:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de Mini Cooper importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Mini Cooper moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van het ene land naar het andere kan een uitdaging zijn. Er moet een geschikte verzekering worden afgesloten om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in Nederland.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Mini Cooper te registreren in Nederland. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

Bij AIG Automotive hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zodra we samen de auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, wordt alles voor u geregeld. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. Daar betaalt u een overzichtelijke all-in prijs voor.