fbpx

Mini Countryman SE

Mini Countryman importeren

De Mini Countryman voor een schappelijke prijs. Door een Mini Countryman via AIG Automotive te importeren naar Nederland is het mogelijk! Zo is een geïmporteerde Mini Countryman occasion in de aanschaf vaak veel goedkoper. Wat minder mensen weten, is dat geïmporteerde Mini Countryman’s ook vaker uitgerust zijn met veel meer extra opties. Een prettige bijkomstigheid! AIG Automotive is onderdeel van een groot internationaal dealernetwerk. Daarom kunnen wij relatief eenvoudig een Mini Countryman importeren. Daarnaast kiest u voor zekerheid wanneer u voor AIG Automotive gaat. Alle voordelen van importeren, zonder daarbij risico’s te lopen. Wij ontzorgen u graag en importeren de Mini Countryman die aansluit op al uw wensen naar Nederland! Mocht u nog vragen hebben, neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. U hoort dan snel van ons!

Waarom een Mini Countryman SE importeren?

Goedkoper

Vaak uitgebreider uitgerust

Bespaar op BPM

Veilig zonder risico's

Ruim aanbod

Wij vinden dé occasion

De voordelen van auto import

Het importeren van een Mini Countryman uit het buitenland heeft verschillende voordelen, waaronder:

Lagere prijzen

Mini Countryman modellen zijn over het algemeen goedkoper in het buitenland dan in Nederland. Dit komt vaak door de hogere concurrentie en lagere belastingen.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Duitse auto’s, waaronder Mini’s, staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een Mini Countryman uit het buitenland te importeren, kunt u een occasion van hoge kwaliteit krijgen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn veel meer Mini Countryman modellen beschikbaar in het buitenland dan in Nederland, omdat het buitenland de thuisbasis is van Mini. Dit betekent dat u toegang hebt tot een breed scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland.

 

Korte afstand

Afhankelijk van het land waaruit u de Mini Countryman importeert, kan het transport gemakkelijker en sneller verlopen dan bijvoorbeeld het importeren van een auto uit een ander continent. Dit kan transportkosten van uw occasion besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Mini Countryman komt veel kijken. Denk aan de volgende zaken:

Belastingen en heffingen Afhankelijk van het land waaruit u de Mini Countryman importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Mini Countryman moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van het ene land naar het andere kan een uitdaging zijn. Er moet een geschikte verzekering worden afgesloten om uw occasion te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Mini Countryman te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

Bij AIG Automotive hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zodra we samen uw occasion hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, wordt alles voor u geregeld. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. Daar betaalt u een overzichtelijke all-in prijs voor.