fbpx

Volkswagen Caddy Maxi

Volkswagen Caddy Maxi importeren

Een Volkswagen Caddy Maxi voor een betaalbare prijs. Dat kan! Importeer gewoon uw Volkswagen Caddy Maxi naar Nederland via AIG Automotive. Naast dat een geïmporteerde Volkswagen Caddy Maxi veel voordeliger is, zijn ze ook geregeld voorzien van meer extra opties dan een Volkswagen Caddy Maxi die u in Nederland koopt. Doordat AIG Automotive onderdeel is van een groot internationaal dealernetwerk kunnen wij relatief eenvoudig de Volkswagen Caddy Maxi importeren die perfect aansluit bij uw wensen. Bij AIG Automotive kiest u voor zekerheid. Alle voordelen van een Volkswagen Caddy Maxi importeren, zonder daarbij onnodige risico’s te lopen. Wij ontzorgen u graag en halen de Volkswagen Caddy Maxi van uw dromen naar Nederland! Heeft u nog specifieke vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via ons contactformulier. U hoort dan snel van ons!

Waarom een Volkswagen Caddy Maxi importeren?

Scherpe prijs

Vaak meer opties

Besparing op BPM

Wij ontzorgen u

Ruim aanbod

De voordelen van auto import

Het importeren van een Volkswagen Caddy Maxi uit het buitenland kan verschillende voordelen met zich meebrengen, zoals:

 

Lagere prijzen

De Volkswagen Caddy Maxi modellen zijn over het algemeen goedkoper in het buitenland dan in Nederland. Dit komt doordat er in sommige landen meer concurrentie is en de belastingen lager zijn. Hierdoor kunt u mogelijk een mooier uitgeruste Caddy Maxi aanschaffen voor dezelfde prijs of zelfs minder.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Volkswagen staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn auto’s, en de Caddy Maxi is hier geen uitzondering op. Door een Caddy Maxi uit het buitenland te importeren, kunt u mogelijk een auto van hoge kwaliteit aanschaffen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn vaak meer Volkswagen Caddy Maxi modellen beschikbaar in het buitenland dan in Nederland, wat betekent dat u toegang hebt tot een breder scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland. Hierdoor kunt u uw Caddy Maxi naar uw eigen wensen aanpassen en personaliseren.

 

Korte afstand

Afhankelijk van het land waaruit u de Volkswagen Caddy Maxi importeert, kan het zijn dat het transport relatief kort is. Dit kan transportkosten besparen en de wachttijd verkorten.

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Volkswagen Caddy Maxi komt veel kijken. Hieronder staan enkele zaken waar u rekening mee moet houden:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de Volkswagen Caddy Maxi importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Volkswagen Caddy Maxi moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van de ene locatie naar de andere kan een uitdaging zijn en vereist een geschikte verzekering om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Volkswagen Caddy Maxi te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

Bij AIG Automotive hoeft u zich geen zorgen te maken over deze zaken. Zodra we samen de auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, regelen wij alles voor u. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. En dat alles voor een overzichtelijke all-in prijs.

Andere snel leverbare modellen