fbpx

Volkswagen Golf

Volkswagen Golf importeren

Bij AIG Automotive kunnen we voor een aangename prijs de Volkswagen Golf naar Nederland importeren. Naast dat een geïmporteerde Volkswagen Golf aanzienlijk goedkoper is, zijn deze occasions vaak ook nog eens uitgerust met meer extra opties dan een in Nederland aangekocht model. Dubbel voordeel dus! Wij halen de auto die helemaal aansluit bij uw specifieke wensen, relatief eenvoudig naar Nederland vanuit Duitsland dankzij het grote internationale dealernetwerk waar AIG Automotive bij is aangesloten. Daarbij kunt u bij AIG Automotive vertrouwen op onze jarenlange ervaring waardoor u wel profiteert van alle voordelen van een Golf importeren maar daarbij geen onnodige risico’s hoeft te lopen. AIG Automotive importeert namelijk alleen nette en eerlijke auto’s, maar dan wel voor een aantrekkelijke prijs. Mocht u nog specifieke wensen of vragen hebben voor uw occasion. Neem dan contact met ons via het contactformulier. We komen graag met u in contact.

Waarom een Volkswagen Golf importeren?

Goedkoper

Bespaar op de BPM

Wij vinden dé occasion

Vaak extra opties

Ruim aanbod

Laat u ontzorgen

De voordelen van auto-import

Het importeren van een Volkswagen Golf 8 uit Duitsland heeft verschillende voordelen, waaronder:

 

Lagere prijzen

Volkswagen Golf 8-modellen zijn over het algemeen goedkoper in Duitsland dan in andere landen. Dit komt vaak door de hogere concurrentie en lagere belastingen.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Duitse auto’s, waaronder Volkswagens, staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een Volkswagen Golf 8 uit Duitsland te importeren, kunt u een occasion van hoge kwaliteit krijgen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn veel meer Volkswagen Golf 8-modellen beschikbaar in Duitsland dan in andere landen, omdat Duitsland de thuisbasis is van Volkswagen. Dit betekent dat u toegang hebt tot een breed scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in uw eigen land.

 

Korte afstand

Duitsland ligt relatief dichtbij Nederland, waardoor het transport gemakkelijker en sneller kan verlopen dan bijvoorbeeld het importeren van een Volkswagen Golf 8 uit andere landen. Dit kan transportkosten van uw occasion besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Volkswagen Golf 8 komt veel kijken. Denk aan de volgende zaken:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de Volkswagen Golf 8 importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Volkswagen Golf 8 moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van het ene land naar het andere kan een uitdaging zijn. Er moet een geschikte verzekering worden afgesloten om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Volkswagen Golf 8 te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

Bij AIG Automotive hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zodra we samen de occasion hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, wordt alles voor u geregeld. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. Daar betaalt u een overzichtelijke all-in prijs voor.