fbpx

Volkswagen Polo R-Line

De Volkswagen Polo R-Line importeren?

Importeren via AIG Automotive is vaak een veel goedkopere oplossing dan een Volkswagen Polo R-Line nieuw bestellen in Nederland. Maar dat niet alleen. Vaak is een geïmporteerde Polo R-Line ook nog eens uitgerust met meer extra opties dan een in Nederland aangekocht model. Bijzonder veel voordelen dus! Wij halen relatief eenvoudig de Volkswagen Polo R-Line die volledig aansluit bij uw specifieke wensen naar Nederland. Daarbij kunt u bij AIG Automotive vertrouwen op onze jarenlange ervaring waardoor u wel profiteert van alle voordelen van een Polo R-Line importeren maar daarbij geen onnodige risico’s hoeft te lopen. AIG Automotive importeert namelijk altijd alleen nette en eerlijke auto’s, maar dan wel voor een zeer aantrekkelijke prijs. Daarnaast ontzorgt AIG Automotive u in alles. Mocht u nog specifieke wensen of vragen hebben. Neem dan contact met ons via het contactformulier. We komen graag met u in contact.

Waarom een Volkswagen Polo R-Line importeren?

Aantrekkelijke prijs

Vaak meer opties

Internationaal dealernetwerk

Wij verzorgen alles

Bespaar op de BPM

De voordelen van auto import

Het importeren van een Volkswagen Polo R-line uit Duitsland heeft verschillende voordelen, waaronder:

 

Lagere prijzen

Volkswagen Polo R-line modellen zijn over het algemeen goedkoper in Duitsland dan in andere landen. Dit komt vaak door de hogere concurrentie en lagere belastingen.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Duitse auto’s, waaronder Volkswagen’s, staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een Volkswagen Polo R-line uit Duitsland te importeren, kunt u een auto van hoge kwaliteit krijgen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn veel meer Volkswagen Polo R-line modellen beschikbaar in Duitsland dan in andere landen, omdat Duitsland de thuisbasis is van Volkswagen. Dit betekent dat u toegang hebt tot een breed scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in uw eigen land.

 

Korte afstand

Duitsland ligt relatief dichtbij Nederland, waardoor het transport gemakkelijker en sneller kan verlopen dan bijvoorbeeld het importeren van een Volkswagen Polo R-line uit andere landen. Dit kan transportkosten besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Volkswagen Polo R-line komt veel kijken. Denk aan de volgende zaken:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de Volkswagen Polo R-line importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Volkswagen Polo R-line moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van het ene land naar het andere kan een uitdaging zijn. Er moet een geschikte verzekering worden afgesloten om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Volkswagen Polo R-line te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

Bij AIG Automotive hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Zodra we samen de auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, wordt alles voor u geregeld. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. Daar betaalt u een overzichtelijke all-in prijs voor.

Anderen bekeken ook