fbpx

Volvo XC60 T8 Hybride

Volvo XC60 importeren

Bij AIG Automotive kunnen we voor een redelijke prijs de Volvo XC60 naar Nederland importeren. Naast dat een geïmporteerde Volvo XC60 occasion een stuk goedkoper is, zijn deze modellen vaak ook nog eens uitgerust van veel meer extra opties dan een in Nederland aangekochte XC60. Hierdoor profiteert u van dubbel voordeel. Wij halen de auto die volledig aansluit aan uw specifieke wensen, relatief eenvoudig vanuit Duitsland dankzij het grote internationale dealernetwerk waar AIG Automotive bij is aangesloten. U kunt daarbij vertrouwen op onze jarenlange ervaring waardoor u wel profiteert van alle voordelen van een Volvo XC60 importeren maar daarbij geen risico hoeft te lopen. AIG Automotive importeert een nette en eerlijke occasion voor een aantrekkelijke prijs. Mocht u nog specifieke wensen of vragen hebben. Neem dan contact met ons via het contactformulier. U hoort dan heel snel van ons.

Waarom een Volvo XC60 T8 Hybride importeren?

Goedkoper

Meer opties

Wij ontzorgen u

Ruim aanbod

Bespaar op de BPM

Wij vinden dé occasion

De voordelen van auto import

Het importeren van een Volvo XC60 uit het buitenland kan verschillende voordelen met zich meebrengen, zoals:

 

Lagere prijzen

De Volvo XC60 modellen zijn over het algemeen goedkoper in het buitenland dan in Nederland. Dit komt doordat er in sommige landen meer concurrentie is en de belastingen lager zijn. Hierdoor kunt u mogelijk een mooier uitgeruste XC60 aanschaffen voor dezelfde prijs of zelfs minder.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Volvo staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn auto’s, en de XC60 is hier geen uitzondering op. Door een XC60 uit het buitenland te importeren, kunt u mogelijk een occasion van hoge kwaliteit aanschaffen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn vaak meer Volvo XC60 modellen beschikbaar in het buitenland dan in Nederland, wat betekent dat u toegang hebt tot een breder scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland. Hierdoor kunt u uw XC60 naar uw eigen wensen aanpassen en personaliseren.

 

Korte afstand

Afhankelijk van het land waaruit u de Volvo XC60 importeert, kan het zijn dat het transport relatief kort is. Dit kan transportkosten van uw occasion besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Volvo XC60 komt veel kijken. Hieronder staan enkele zaken waar u rekening mee moet houden:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de Volvo XC60 importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Volvo XC60 moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van de ene locatie naar de andere kan een uitdaging zijn en vereist een geschikte verzekering om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Volvo XC60 te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

Bij AIG Automotive hoeft u zich geen zorgen te maken over deze zaken. Zodra we samen de occasion hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, regelen wij alles voor u. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. En dat alles voor een overzichtelijke all-in prijs.

Anderen bekeken ook