fbpx

Laat ons uw auto importeren

Bij ons vindt u altijd een selectie van snel leverbare auto’s. Een auto importeren hoeft niet lang te duren, heeft u op korte termijn een auto nodig? Dan bieden wij verschillende geïmporteerde modellen aan die aan uw wensen voldoen. Onze auto’s zijn maximaal 2 jaar oud, rijk uitgerust met veel extra opties, en gespecialiseerd in premium merken. Bovendien zijn al onze auto’s 100% schadevrij en is de volledige onderhoudshistorie bekend. Zodra u uw voorkeuren invult en een aanvraag indient, gaan wij direct voor u aan de slag.

Stel uw jong gebruikte auto samen

Laat ons hieronder weten naar welke jong gebruikte auto u op zoek bent.
Dan gaan wij voor u zoeken binnen ons eigen betrouwbare en internationale
dealernetwerk met meer dan 2.000.000 auto’s.

Waarom een auto importeren?

Een auto importeren duur? Wel nee het importeren van een jong gebruikte auto uit Duitsland, Frankrijk, Italië of indien gewenst een ander land in Europa kan een aanzienlijke besparing opleveren. Bovendien zijn auto’s buiten Nederland vaak rijker uitgerust en is het aanbod in Europa groter dan in Nederland, waardoor u sneller vindt wat u zoekt.

Waar begint u bij het importeren van een auto?

De rompslomp en het niet weten waar te beginnen kunnen bijvoorbeeld een obstakel vormen. Daarom heeft AIG Automotive zich ten doel gesteld het importproces voor u zo veel mogelijk te vereenvoudigen. Onze dienstverlening richt zich erop om u het gehele of gedeeltelijke auto import traject uit handen te nemen.

Door ons geïmporteerde auto’s

Auto zoeken

Het importeren van een auto begint meestal met het zoeken naar een geschikt exemplaar. Deze zoektocht begint doorgaans online. Bij de aanschaf van een tweedehands auto in Europa is het belangrijk goed te letten op ten eerste de leeftijd en kilometerstand. Dit kan namelijk implicaties hebben voor de te betalen BPM en/of BTW.

Importeren via eigen netwerk van merkdealers in Europa

AIG Automotive weet alle regels rondom het importeren van een auto uit alle landen van Europ en nemen de zoektocht en aankoop graag voor u uit handen. Dit doen wij via ons eigen zorgvuldig opgebouwde netwerk van merkdealers. Hierdoor krijgt u de beste prijs en loopt u geen risico’s tijdens het importeren! AIG Automotive is de voordeligste weg naar een betrouwbare geïmporteerde auto!

Al meer dan 750 auto’s geïmporteerd

Zoekt u een jong gebruikte auto van een officiële merkdealer? Dan biedt onze zoekmodule uitkomst. Wij hebben hierin importauto’s van 2017 en jonger voor u in kaart gebracht. Met onze all-in service komt u niet voor onverwachte uitgaven te staan en heeft u ook geen enkel risico bij het importeren van uw droomauto.

Garantie op een geimporteerde auto

Zo leveren wij de auto af inclusief garantie van maximaal 1 jaar op 15.000 km. Indien de auto fabrieksgarantie heeft zal deze doorlopend zijn en wanneer de fabrieksgarantie afloopt binnen een jaar, vullen wij deze op zodat u een vol jaar garantie heeft.

Auto importeren stappenplan

Om u in elke fase van uw overweging van informatie te voorzien, hebben wij een uitgebreid stappenplan voor het invoeren van een auto opgesteld. U vindt hieronder meer informatie over het kopen van een auto in het buitenland, autotransport, het invoeren van een auto bij de RDW en informatie over de Douane bij import.

Voorkom dat u te veel BPM afdraagt

Door slim gebruik te maken van de regelgeving en per geval verschillende manieren om BPM mogelijkerwijs te drukken te toetsen, kunt u fors besparen op de af te dragen BPM. Wanneer u uw importauto door AIG Automotive laat invoeren, houden wij in de BPM-aangifte rekening met toepassing van het voordeligste BPM-regime. Onze auto import service verdient zich hierdoor negen van de tien keer meer dan terug alleen al in de BPM-berekening.

Auto importeren service

De kracht van onze onafhankelijke auto import service ligt in onze jarenlange ervaring met het invoeren van auto’s. Wij importeren al sinds 2017auto’s en hebben inmiddels honderden importauto’s ingevoerd van alle grote merken en modellen uit de meeste EU-landen. Hierdoor kennen wij het proces in al zijn facetten en weten wij waar de valkuilen en (on)mogelijkheden liggen.

Door u met een helder gestructureerde aanpak actief door het volledige auto import proces te begeleiden, denken wij u . Van oriëntatie tot en met het wegrijden in uw geïmporteerde auto op Nederlands kenteken. Wij zorgen ervoor dat u steeds weet waar u staat, wat er gaat komen en dat u voorbereid bent op de beslissingen die u moet nemen. Wij houden voor u inzichtelijk wat er betaald dient te worden en waarvoor, u bepaalt zelf in welke mate wij u ondersteunen en altijd tegen de scherpste tarieven in de markt.

Meer weten?

Op onze Team pagina vindt je alle informatie om ons rechtstreekst te benaderen.

 Auto’s waarin wij gespecialiseerd zijn

Wil je ons volgen?

Neem dan zeker een kijkje op onze: