fbpx

Wij gaan tot het uiterste om de auto van uw dromen te vinden.

Wij importeren auto’s via ons eigen vertrouwde import-kanaal. Dit doen wij zodat u de beste prijs betaalt en geen risico’s loopt tijdens het importeren! AIG Automotive is de voordeligste weg naar een betrouwbare geïmporteerde auto!

Heeft u specifieke wensen? We gaan graag voor u op zoek naar die ene specifieke auto in een bepaalde kleur of uitvoering.

Neem contact met ons op

Hoe gaan wij te werk?

1.

Wij ontvangen uw
zoekopdracht in
onze mailbox

2.

Wij nemen contact met u
op om de mogelijkheden
te bespreken

3.

Wij gaan op zoek naar
uw auto binnen ons
wereldwijde netwerk

4.

Wij vinden uw
droomauto, vaak al
binnen 48 uur

5.

Indien akkoord regelen
wij alles van aankoop
tot aan NL kenteken

6.

U kunt uw droomauto
komen ophalen, hier
in Nederland

Benieuwd hoe snel wij uw auto vinden? Ervaar het zelf!

Laat ons weten welke auto u wilt importeren. Dan gaan wij voor u zoeken binnen ons eigen betrouwbare en
internationale dealernetwerk met meer dan 2.000.000 auto’s.

Vind mijn auto

Onze Topmerken

Onze Showroom

Veelgestelde vragen

Hoe werkt auto import?

De import van een auto is een complex proces. Hoewel u veel prijsvoordeel kunt krijgen, komen er veel zaken bij kijken. Zodra u een auto heeft gekozen moet deze worden getransporteerd. Daarbij krijgt u te maken met belasting en douane, technische eisen, aangifte van de BPM, de RDW-keuring, kentekenregistratie, verzekering, APK-keuring, invoerdocumenten en de kilometerstandenregistratie. Kortom: een auto importeren is niet zomaar gedaan. Daarom wordt vaak een professional ingeschakeld om de import te regelen, en toch te profiteren van de financiële voordelen.

“AIG Automotive maakt het u makkelijk” Frank Kamminga

Bij AIG Automotive nemen wij de import graag uit handen. Wij werken met een duidelijke werkwijze en nemen u mee in alle stappen van het proces.

In de eerste plaats luisteren wij aandachtig naar uw wensen. Aan welke eisen moet de auto voldoen? Welke opties zijn voor u belangrijk? Daarna ontvangt u vrijblijvend een aantal offertes van auto’s die overeenkomen met uw wensen. Zit de auto van uw dromen ertussen? Dan gaan wij snel voor u te werk. Zo niet? Dan zoeken we verder. Wij bieden altijd auto’s aan waarvan de serviceboekjes aanwezig zijn, in de meeste gevallen bij een officiële dealer vandaan. Ook stellen wij als eis het onderhoud altijd goed is uitgevoerd en dat de auto geen schadeverleden heeft. Wanneer u akkoord geeft, laten we de auto veilig naar ons transporteren via ons Nederlandse transportkanaal. Bij aankomst van de auto ontvangt u bericht en vragen wij het Nederlandse kenteken aan. Daarnaast voeren wij het RDW, de belastingdienst en verdere taken uit die komen kijken bij de import van een auto. Wanneer het kenteken bij ons fysiek is binnengekomen, spreken wij een afleverdatum af.

Moet ik betalen voordat ik de auto te zien krijg?
Heb ik (fabrieks)garantie op mijn geïmporteerde auto?
Alle veelgestelde vragen