fbpx

Zij gingen u voor

Lees wat klanten over ons zeggen of geef zelf een review.

Schrijf een review

10

100% van onze klanten beveelt ons aan

Op basis van 35 beoordelingen

Beoordelingen

10

Edward Oostrom

Alles werd geregeld! Van import tot aflevering. Voor mijn volgende auto klop ik weer aan.

Wederom prima geholpen aan een nieuwe Volvo XC 60 door Marnix en Frank. Samen zoeken op de Duitse auto sites en het team van Auto Import Garant doet de rest van aankoop tot ophalen tot aflevering. Voor onze volgende auto klop ik hier zeker weer aan.

09 May 2022

10

Karlijn

AIG heeft heel goed geluisterd naar mijn wensen en hierdoor een prachtige auto voor mij gevonden!

De heren van Auto Import Garant luisteren goed naar je wensen, leggen alles duidelijk uit en geven goed advies. Ze kwamen met diverse voorstellen en ik heb uiteindelijk een prachtige auto gekocht!

06 September 2023

10

Mark

Fantastisch geholpen door Frank en zijn team!

Je geeft bij Auto Import Garant (AIG Automotive) je wensen door en zij gaan op zoek naar de perfecte auto voor jou. Zij regelen alles, wij kunnen het iedereen aanraden. Wij komen zeker terug! Bedankt Frank en team!

09 September 2023

10

H.Gerards

Klasse service

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Snelle service, goede prijs en kwaliteit. Top!

05 September 2023

10

Brasserie de vuurtoren

Super service en zeer betrouwbaar

Inmiddels 3 auto’s gekocht Altijd netjes de service gedaan En zeer behulpzaam bij zoeken

06 September 2023

10

Evie Werkman

Snel fantastisch resultaat voor mijn zoek actie.

Nadat ik bij Marnix van AIG Automotive een zoekopdracht had gegeven, kwam hij snel met verschillende opties. Daarbij gaf hij goed advies mbt voor en nadelen. Uiteindelijk een fantastische auto gekocht. Ik zou AIG Automotive absoluut aanraden vanwege kwaliteit, advies en service.

24 May 2023

10

R. Besters

Uitstekend geholpen!

Ik was op zoek naar een Seat Tarraco in een bepaalde uitvoering en met specifieke opties wat de zoektocht best lastig maakte. Door Frank en Marnix ben ik bijzonder vriendelijk ontvangen en geholpen. Hoewel de zoektocht uitdagend was is Frank desalniettemin blijven doorzoeken tot hij een (nieuwe) Tarraco had gevonden die voldeed aan alle wensen en voor een uitstekende prijs, klasse! Vervolgens hebben zij ook nog het overspuiten van de sier- en raamlijsten, grill, dakdragers en emblemen verzorgd. Ook tot aan - en zelfs na de levering - was de service uitstekend.

18 July 2023

10

Jelle van Vliet

Gekregen wat ik zocht: gewoon top service!

Onlangs was ik op zoek naar een bepaald model auto met specifieke wensen en opties. Een flinke uitdaging, maar Frank en Marnix hebben precies gevonden wat ik zocht. Van de juiste lak tot virtual cockpit, alle wensen konden afgevinkt worden. Alleen de velgen waren wat minder mijn smaak… Maar ook dat hebben ze na het importeren direct geregeld en verwisseld voor andere Audi sportvelgen. Gewoon topservice! Wij zijn nog steeds heel blij en tevreden met onze droomauto.

25 September 2022

10

Buitink Montage bv

Snelle en fijne service!

Wij waren opzoek naar een type Mercedes Sprinter die bijna tot niet meer leverbaar zou zijn, na aanvraag heeft AIG dit snel voor ons weten te realiseren. Binnen 2 maanden stond er een op bedrijfskleur gespoten werkbus klaar, hij is ons als een luxewagen afgeleverd! Bedankt voor de snelle levering.

06 October 2022

10

Nicky

Dankzij Auto Import Garant nu in het bezit van mijn droomauto.

Ik reed in een fiat 500 die ondertussen al ruim 150.000 op de teller had staan. Deze auto beviel me goed, dus ik wilde graag een nieuwere. Ik heb contact opgenomen met Marnix en mijn wensen doorgegeven (kleur, max. aantal km, max. aantal jaar, opties, etc). Daarnaast heb ik mijn budget aan Marnix voorgelegd. Marnix ging meteen op zoek en vertelde wat haalbaar was voor het budget en waar ik compromissen moest sluiten. In de vakantie stuurde Marnix een buitenkansje door. Alles wat ik wilde en dat voor ons budget. Meteen akkoord gegeven en laten bestellen. Binnen een paar weken kon ik de auto ophalen. We mochten nog een proefrit doen. Daarnaast heeft Marnix een mooi bedrag geboden voor mijn inruilauto waardoor ik daar de auto om kon wisselen. Marnix reageert snel en komt snel met offertes. Bij de volgende koop, gaan wij zeker weer terug.

23 September 2022

10

Tk

Volkswagen tiguan

Ik moest een nieuwe auto en had mijn oog laten vallen op een volkswagen tiguan. Een auto is een dure aankoop, dus het liefst ook degene die ik graag wil. Bij dealers leek de tiguan niet aan mij besteed. Via google kwam ik bij auto import garant. Ik ben hierheen gegaan en heb aan Marnix mijn wensen uitgelegd. Meteen had Marnix er een gevonden precies binnen mijn budget. Helaas bleek goedkoop duurkoop te zijn en was de auto niet zoals deze vermeld stond. Marnix belde meteen en gaf aan dat hij deze auto niet aan mij wilde verkopen, omdat hij niet in de staat was zoals omschreven. Binnen een aantal weken kwam er een andere online, alleen zat hier geen cruisecontrol op. We konden cruisecontrol er via Auto import garant op laten zetten. De auto was precies wat ik hoopte en ik ben ontzettend blij met de service en transparantie waarmee gehandeld wordt. Mijn eigen auto kon ik voor een goede prijs hier inruilen, dus ook geen omkijken meer naar. Bij de volgende koop, kom ik zeker terug!

23 September 2022

10

John Goed

Verwachtingen overtroffen!

Maurits en Frank hebben mijn verwachtingen overtroffen bij inruil, koop en levering van mijn Volvo Cx90! Gezellige sfeer, volledig ontzorgd en auto naar mijn wens. Top!

23 September 2022

10

D.J.E. Reede

unieke ervaring, ten volle tevreden!

ik zocht, ik zocht en AIG Automotive vond... graag wilde ik als eerste auto een unieke en betrouwbare auto. Marnix hoorde mijn eisen en wensen aan en binnen de kortste uren had hij er 1 gevonden en was ik meteen verkocht! Nog beter dan ik had kunnen dromen stond er binnen een aantal dagen een prachtige en glimmende blauwe VW Scirocco klaar die echt alles had waar ik om vroeg! ik rij mijn auto nu al geruime tijd en ben elke keer weer trots en blij. Ik raad dit bedrijf dan ook aan vanwege het luisterende oor, de snelle en goede service, maar vooral ook de gezellige en huiselijke sfeer die hier heerst. Meteen al bij binnenkomst heb je, ongeacht wie je bent en voor welke auto je komt, een welkom en goed gevoel bij AIG Automotive waar ze elke dag met plezier en hard werken ervoor zorgen dat iedereen dezelfde ervaring meekrijgt als die ik heb meegekregen.

23 September 2022

10

Mike van Heijst

Inruil voor een andere auto, snelle en goede service!

Bij het kopen van een nieuwe 2e hands auto bij Auto Import Garant gaven ze een warm welkom, de inruil voor mijn vorige auto was acceptabel en realistisch. Het was zeer positief en vlot verlopen dus een dikke duim voor jullie! Reageren snel bij vragen en proberen zsm tot een oplossing te komen, echt super! Als klant verloopt het zorgeloos en kwalitatief.

05 September 2022

10

Peter de graaf

Ik heb vorige week een auto gekocht zonder proefrit te maken en vroeg of auto goed reed,en dat deed de auto ook ,dus ik ben zeer tevreden over aig.Gr.peter de graaf

Ik vind het een fijne zaak met eerlijke mensen en geen opdringerig gedrag. Van mij krijgen ze een dikke pluim. Gr van peter van de vito

21 April 2023

10

C. Buitink

Voor korte lijnen en snelle afhandeling zit je bij AIG goed!

Na onze ervaring met de snelle aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen, hebben wij Frank opnieuw aan zijn jasje getrokken of hij opzoek wilde naar een Audi SQ5. Het duurde niet lang voor hij een wagen vond die eigenlijk alles had wat we wilde, echter ontbraken de trekhaak en de zwarte gril nog. Frank ging verder opzoek en binnen een dag kregen we een nieuwe aanbieding deze konden wij niet afslaan en ruilden direct onze Mercedes A in voor deze nette wagen! Inmiddels rijden we er al een paar maanden in en nog geen dag spijt van de keuze. Wederom bedankt mannen voor de service!

06 October 2022

10

Rolf

Verrassende goede ervaring met AIG

Eerlijk advies eerlijke prijzen en een geweldig warm welkom. Hier geen enkel druk op aanschaf van een nieuwe auto doch degelijk en ervaren advies

29 April 2023

10

Bert Klumpes

Fabrieksgarantie

In april mijn Volvo XC60 hybride gekocht! Storing melding dat het hybride systeem niet goed was! Gebeld en mijn wagen werd keurig opgehaald en naar een dealer in Amsterdam gebracht alwaar de storing werd opgeheven! Daarna weer thuis gebracht! Top!,,

23 November 2022

10

Christiaan

Correct advies, snelle service en betrouwbare onderhandeling.

Met veel enthousiasme en passie geholpen. Waar nodig de juiste adviezen gekregen en samen tot een mooie overeenkomst gekomen. In een handomdraai faciliteerde Auto Import Garant de getinte achterruiten (via een 3e partij) om de auto helemaal af te maken. Snelle aflevering en tot op heden veel plezier van de wagen. Kortom een aanrader!

21 June 2023

10

Paul van der Veen

Fantastische service en hulp die mijn droom heeft waar gemaakt

Mijn ervaring met Auto Import Garant is zeer goed; de hulp, interesse, samenwerking en het eindresultaat. Ik was op 23 jarige leeftijd op zoek naar mijn droom auto, de Volkswagen Golf GTI, waarbij ik mijn voorkeuren heb uitgesproken naar de medewerkers van AIG. Zij hebben mij kunnen helpen en mijn droom waar kunnen maken met perfecte aflevering aan huis tot gevolg, hiervoor ben ik hen nog steeds zeer dankbaar!

16 March 2023

10

Gerrit Hulsbergen

Klantgericht, betrouwbaar en meedenkend

Ik heb inmiddels enkele auto's gekocht en ingeruild via AIG. Zij wisten steeds de door mij gewenste auto voorzien van de nodige specificaties en met garantie snel te vinden. De laatste keer zelfs een nieuwe elektrische Audi Q4 met een ruime actieradius, waar ik blij mee ben. Ik vond het rijden naar het buitenland nog even te onzeker qua laadpunten. In overleg met AIG vond ik een mooie oplossing voor mijn vakantieperiode door de tijdelijke ter beschikkingstelling van een andere representatieve auto. En dat tegen een zeer redelijke vergoeding. Een aanrader dus!

05 September 2023

10

Hoolwerf vof

Topbedrijf.

AIG is een topbedrijf . Je word er goed en netjes geholpen in wat je zoekt en komen afspraken perfect na.

16 March 2023

10

Kooijautoschade

Vriendelijke en eerlijke mensen. Mooi bedrijf met kwaliteit.

Snelle reactie op aanvragen. Auto wordt netjes afgeleverd.

06 September 2023

10

Hoolwerf vof

Topbedrijf.

AIG is een topbedrijf . Je word er goed en netjes geholpen in wat je zoekt en komen afspraken perfect na.

16 March 2023

10

Installatie bedrijf ter Beek.

Mooi bedrijf met scherpe prijzen en goede service.

Wij hebben meerdere auto’s gekocht en zijn zeer tevreden.

06 September 2023

10

Johan

Fantastisch

Vanaf het eerste contactmoment meteen een vertrouwd gevoel. Mijn contact liep via Marnix en hij neemt alle tijd voor je en dringt je niks op. Ik was zelf op zoek naar een 2e hands auto die ik graag wilde importeren uit Duitsland. Ik heb er vervolgens zelf een gevonden en deze doorgestuurd naar AIG. De auto zag er volgens hun ook goed uit waarna zij mij volledig ontzorgd hebben en op de hoogte hebben gehouden van het proces. Mijn oude auto kon ik ook gewoon inruilen voor een goede prijs. Toen de auto eenmaal binnen was mocht ik ook langskomen om de auto te komen bekijken en een proefrit te maken. Mocht ik in de toekomst nog van auto willen wisselen dan ga ik direct naar AIG. Bij AIG is alles tot in de kleinste details geregeld en verzorgd.

17 March 2023

10

EMRI B.V

Aanschaf, import en levering van (exclusieve) auto’s is in goede handen bij AIG

Inmiddels meerdere auto’s via AIG aangeschaft. Ze bieden goede ondersteuning bij de selectie, heldere offertes en verzorgen de import van A tot Z. Leuk team, met veel ervaring geeft een meteen een vertrouwd gevoel dat de aanschaf bij AIG in goede handen is.

06 September 2023

10

Tim Lasterie

Ik vind dat jullie service en betrouwbaarheid meer dan waar zijn gekomen.

Wij zijn samen met Derk Jan opzoek gegaan naar een bmw 3 touring, die moest voldoen aan een aantal eisen. Hij hield ons zowel telefonisch als per app goed op de hoogte . Al vrij snel had hij een auto gevonden die meer dan voldeed. Ondanks dat dit onze eerste keer was dat wij op deze "bijzondere" manier een auto kochten (niet gezien, of niet in gereden) wist hij ons gerust te stellen dat alles goed zou komen. Na +/- een week kregen wij het bericht dat de bmw in de showroom stond . Meestal ziet alles er op de foto mooier uit dan in werkelijkheid, maar nu was het echt andersom. We rijden nu een paar maanden in de bmw en kan nu ook met zekerheid zeggen dat we een fantastische koop hebben gedaan. We zijn er heel blij mee en de volgende keer zou ik het gelijk weer doen . In Nederland is het aanbod beperkt en met de hulp en goede service van AIG is dit een hele fijne, leuke en betrouwbare manier om een 2e hands auto te kopen,die aan al je eisen kan voldoen.

01 April 2023

10

Carlijn

Twee keer op rij tevreden!

Twee keer op rij tevreden!

11 September 2023

10

Helena de Jong

Mooie import auto, volledig ontzorgd!

Ineens kwam mijn auto niet meer door de keuring na 15 jaar trouwe dienst. Tijd voor een nieuwe auto dus, maar welke? Vanaf het begin ben je bij Auto Import Garant aan het juiste adres. Het maakt niet uit wat je ze vraagt, of welke eisen je stelt, zij weten het antwoord! Niet alleen voor mij, ook voor mijn familie en kennissen die vragen hebben. Het gehele proces nemen ze je uit handen, van het begin tot het einde, inclusief financiering. Zij zijn zeker van hun zaak, dragen de risico's, nemen jouw oude auto uit handen en ontzorgen je werkelijk in alles. Daarnaast krijg je altijd heerlijke koffie en nemen ze echt de tijd voor je. Nu had ik een paar eisen maar zat niet per sé aan een merk vast. Wat heb ik gekregen? Heel veel auto voor een hele goede betaalbare prijs. Een auto die werkelijk bij mij past. Nog elke dag rij ik met plezier! Iedereen die een auto wil kopen zou ik aanraden om eerst met Frank Kamminga van Auto Import Garant te praten. Ik kan ze van harte aanbevelen!

29 March 2022