fbpx

Op zoek naar de ideale bedrijfswagen?

U wilt het wagenpark uitbreiden en volgende maand start een nieuwe medewerker, maar u heeft nog steeds geen goede bedrijfswagen gevonden. Of u neemt zélf de stap om te ondernemen en daar hoort de juiste bedrijfsauto bij. En nu? Want u wilt wel die schuifdeuren aan de zijkant van de bus, stoelverwarming en cruise control voor extra rijcomfort én een sterkere motor om uw personeel en gereedschap veilig te vervoeren. Wij van AIG Automotive vinden de perfecte bedrijfswagen.

Neem contact op

Binnen 24 uur vinden wij uw bedrijfsauto

Bij AIG Automotive snappen wij als geen ander dat de zoektocht naar de ideale bedrijfswagen u veel tijd kost. En de markt is krap, dus waar vindt u dan -op tijd- die ene geschikte bedrijfswagen? De auto is immers het visitekaartje voor uw bedrijf. Daarom staan wij voor u klaar. Want of u nu op zoek bent naar één of meerdere bedrijfswagens, wij hebben deze binnen 24 uur voor u gevonden!

Een geïmporteerde auto van AIG Automotive

  • Maximaal vijf jaar oud
  • Heeft weinig kilometers op de teller
  • 100% schadevrij, inclusief volledige historie en fabrieksgarantie
  • Scherp geprijsd en altijd te financieren
  • Geeft geen zorgen, want wij regelen alles!

“Wij gaan tot het uiterste om uw auto te vinden.”

Heeft u een specifieke bedrijfswagen, kleur of uitvoering nodig? Wij gaan de uitdaging graag aan!

Wij importeren gunstig geprijsde auto’s en bedrijfswagens via ons eigen vertrouwde importkanaal. Dit doen wij al jaren met succes. En daardoor betaalt u de beste prijs én u loopt geen risico’s tijdens het importeren. Wilt u een auto inruilen? Ook dat is geen probleem.

Lees meer over ons

Hoe gaan wij te werk?

1.

Wij ontvangen uw
zoekopdracht in
onze mailbox

2.

Wij nemen contact met u
op om de mogelijkheden
te bespreken

3.

Wij gaan op zoek naar
uw auto binnen ons
wereldwijde netwerk

4.

Wij vinden uw
droomauto, vaak al
binnen 48 uur

5.

Indien akkoord regelen
wij alles van aankoop
tot aan NL kenteken

6.

U kunt uw droomauto
komen ophalen, hier
in Nederland

AIG Automotive is gespecialiseerd in het importeren van enkele premium merken als Mercedes, Volkswagen, Opel, Ford, RAM, IVECO, Fiat, Renault, Citroën en MAN TGE. Maar alles is mogelijk, dus schroom niet om uw voorkeuren aan te geven in de zoekopdracht.

Wij ontzorgen u van A tot Z. En dat doen we op een open manier. Bij ons bent u geen nummer of zoekopdracht onderaan de stapel, maar een ondernemer die wij graag persoonlijk helpen bij de groei van zijn onderneming. Want zo zorgen wij ervoor dat u het ideale voertuig krijgt.

Uw ideale bedrijfsauto op een veilige en betrouwbare manier importeren? Wij helpen u graag!

Speciaal voor de bedrijfswagens hebben wij een buitendienst opgezet, om u als ondernemer tijd én geld te besparen. Wij komen graag bij u langs, om zo waar te maken wat u wilt!

Uiteraard bent u ook welkom in onze showroom in Bunschoten-Spakenburg, kunt u mailen naar info@aigautomotive.nl of bellen naar 033 785 35 06.