fbpx

Audi E-Tron

De Audi E-Tron importeren

Bij AIG Automotive kunt u voor een scherpe prijs een schitterende Audi E-Tron importeren. Maar dat is niet het enige voordeel waar u van profiteert wanneer u kiest voor importeren via AIG Automotive. Een geïmporteerde Audi E-Tron occasion is namelijk ook vaak uitgerust met veel meer extra opties. Dubbel voordeel dus! We importeren onze Audi E-Tron uit Duitsland. Wij maken gebruik van een uitgebreid en internationaal dealernetwerk, waardoor wij relatief eenvoudig de beste Audi E-Tron naar Nederland kunnen halen die volledig aansluit op uw persoonlijke wensen. Door voor ons te kiezen, profiteert u van alle voordelen van importeren zonder daarbij risico’s te lopen. Daarnaast ontzorgt AIG Automotive u volledig in het begeleiden van uw auto naar Nederland. Het enige wat u hoeft te doen is optimaal genieten van uw Audi E-Tron! Misschien heeft u nog specifieke vragen over uw nieuwe occasion? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U hoort dan snel van ons.

Waarom een Audi E-Tron importeren?

Ruim aanbod

Aantrekkelijke prijs

Volledig ontzorgd

Wij vinden dé occasion

Bespaar ook op BPM

Uitgebreidere opties

De voordelen van auto import

Het importeren van een Audi E-Tron uit het buitenland kan verschillende voordelen met zich meebrengen, zoals:

 

Lagere prijzen

Audi E-Tron-modellen zijn over het algemeen goedkoper in het buitenland dan in Nederland. Dit komt doordat er in sommige landen meer concurrentie is en de belastingen lager zijn. Hierdoor kunt u mogelijk een mooier uitgeruste E-Tron aanschaffen voor dezelfde prijs of zelfs minder.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Audi staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn auto’s, en de E-Tron is hier geen uitzondering op. Door een E-Tron uit het buitenland te importeren, kunt u mogelijk een occasion van hoge kwaliteit aanschaffen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn vaak meer Audi E-Tron-modellen beschikbaar in het buitenland dan in Nederland, wat betekent dat u toegang hebt tot een breder scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland. Hierdoor kunt u uw E-Tron naar uw eigen wensen aanpassen en personaliseren.

 

Korte afstand

Afhankelijk van het land waaruit u de Audi E-Tron importeert, kan het zijn dat het transport relatief kort is. Dit kan transportkosten van uw occasion besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Audi E-Tron komt veel kijken. Hieronder staan enkele zaken waar u rekening mee moet houden:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de Audi E-Tron importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Audi E-Tron moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van de ene locatie naar de andere kan een uitdaging zijn en vereist een geschikte verzekering om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

Registratie en documentatie Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Audi E-Tron te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

 

Bij AIG Automotive hoeft u zich geen zorgen te maken over deze zaken. Zodra we samen de occasion hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, regelen wij alles voor u. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. En dat alles voor een overzichtelijke all-in prijs.

Anderen bekeken ook