fbpx

Mercedes-Benz CLA

Goedkoop een Mercedes-Benz CLA importeren

De voordelen van auto import

Het importeren van een Mercedes-Benz CLA uit het buitenland kan verschillende voordelen bieden, zoals:

 

Lagere prijzen

De Mercedes-Benz CLA modellen zijn over het algemeen goedkoper in het buitenland dan in Nederland. Dit komt doordat er in sommige landen meer concurrentie is en de belastingen lager zijn. Hierdoor kunt u mogelijk een mooier uitgeruste CLA aanschaffen voor dezelfde prijs of zelfs minder.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Mercedes staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn auto’s, en de CLA is hier geen uitzondering op. Door een CLA uit het buitenland te importeren, kunt u mogelijk een auto van hoge kwaliteit aanschaffen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn vaak meer Mercedes-Benz CLA-modellen beschikbaar in het buitenland dan in Nederland, wat betekent dat u toegang hebt tot een breder scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland. Hierdoor kunt u uw CLA naar uw eigen wensen aanpassen en personaliseren.

 

Korte afstand

Afhankelijk van het land waaruit u de Mercedes-Benz CLA importeert, kan het zijn dat het transport relatief kort is. Dit kan transportkosten besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Mercedes-Benz CLA komt veel kijken. Hieronder staan enkele zaken waar u rekening mee moet houden:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de Mercedes-Benz CLA importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Mercedes-Benz CLA moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van de ene locatie naar de andere kan een uitdaging zijn en vereist een geschikte verzekering om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Mercedes-Benz CLA te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

 

Bij AIG Automotive hoeft u zich geen zorgen te maken over deze zaken. Zodra we samen de auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, regelen wij alles voor u. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. En dat alles voor een overzichtelijke all-in prijs.

Anderen bekeken ook