fbpx

Mercedes GLC

Goedkoop een Mercedes GLC importeren

Bij AIG Automotive kunt u een prachtige Mercedes GLC importeren tegen een scherpe prijs. Maar dat is niet het enige voordeel dat u geniet wanneer u kiest voor import via AIG Automotive. Geïmporteerde Mercedes GLC’s zijn vaak voorzien van veel meer extra opties. Dat betekent dubbel voordeel! Door ons uitgebreide en internationale dealernetwerk kunnen wij relatief eenvoudig de beste Mercedes GLC in Europa bemachtigen die volledig aan uw persoonlijke wensen voldoet.

Kiezen voor AIG Automotive betekent: profiteren van alle voordelen van importeren, maar dan wel volledig ontzorgd. Dus zonder extra moeite of risico’s. Bij ons importeert u de Mercedes GLC van uw dromen! Misschien heeft u specifieke wensen of nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. U hoort dan snel van ons.

Waarom een Mercedes GLC importeren?

Scherp geprijsd

Vaak extra opties

Wij ontzorgen u

Internationaal dealernetwerk

Bespaar op de BPM

De voordelen van auto import

Het importeren van een Mercedes GLC uit het buitenland kan verschillende voordelen met zich meebrengen, zoals:

 

Lagere prijzen

De Mercedes GLC-modellen zijn over het algemeen goedkoper in het buitenland dan in Nederland. Dit komt doordat er in sommige landen meer concurrentie is en de belastingen lager zijn. Hierdoor kunt u mogelijk een mooier uitgeruste GLC aanschaffen voor dezelfde prijs of zelfs minder.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Mercedes staat bekend om de hoge kwaliteit en betrouwbaarheid van zijn auto’s, en de GLC is hier geen uitzondering op. Door een GLC uit het buitenland te importeren, kunt u mogelijk een auto van hoge kwaliteit aanschaffen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn vaak meer Mercedes GLC-modellen beschikbaar in het buitenland dan in Nederland, wat betekent dat u toegang hebt tot een breder scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland. Hierdoor kunt u uw GLC naar uw eigen wensen aanpassen en personaliseren.

 

Korte afstand

Afhankelijk van het land waaruit u de Mercedes GLC importeert, kan het zijn dat het transport relatief kort is. Dit kan transportkosten besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Mercedes GLC komt veel kijken. Hieronder staan enkele zaken waar u rekening mee moet houden:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit u de Mercedes GLC importeert en het land waarin u de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Mercedes GLC moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van de ene locatie naar de andere kan een uitdaging zijn en vereist een geschikte verzekering om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Mercedes GLC te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

 

Bij AIG Automotive hoeft u zich geen zorgen te maken over deze zaken. Zodra we samen de auto hebben gevonden die voldoet aan uw wensen, regelen wij alles voor u. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor u. En dat alles voor een overzichtelijke all-in prijs.

Andere snel leverbare modellen