fbpx

Volvo XC90 T8 Hybride

Volvo XC90

Een betaalbare Volvo XC90 importeren naar Nederland doet u bij AIG Automotive. Dat scheelt namelijk aanzienlijk voor de aanschafprijs van uw Volvo XC90. Een geïmporteerde Volvo XC90 is daarbij vaak voorzien van veel meer extra opties dan in Nederland. Dubbel voordeel dus! Al onze Volvo XC90’s importeren wij uit Duitsland en omdat AIG Automotive onderdeel is van een groot internationaal dealernetwerk, kunnen wij relatief eenvoudig de Volvo XC90 vinden die perfect aansluit bij al uw wensen. U profiteert wel van alle voordelen van importeren, maar loopt daarbij niet de risico’s die er soms mee gepaard gaan. Wij importeren een nette en eerlijke Volvo XC90 voor een schappelijke prijs. Specifieke wensen of nog vragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij komen graag met u in contact.

Waarom een Volvo XC90 T8 Hybride importeren?

Goedkoper

Vaak meer extra opties

Ruim aanbod

Bespaar op de BPM

Wij ontzorgen u

De voordelen van auto import

Het importeren van een Volvo XC90 uit het buitenland heeft verschillende voordelen, waaronder:

 

Lagere prijzen

Volvo XC90 modellen zijn over het algemeen goedkoper in sommige landen dan in Nederland. Dit komt vaak door de hogere concurrentie en lagere belastingen.

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid

De auto’s van Volvo staan bekend om hun hoge kwaliteit en betrouwbaarheid. Door een Volvo XC90 uit het buitenland te importeren, kun je een auto van hoge kwaliteit krijgen met de nieuwste technologie en functies.

 

Ruimere keuze

Er zijn veel meer Volvo XC90 modellen beschikbaar in het buitenland dan in Nederland, omdat Volvo een populair merk is in andere landen. Dit betekent dat je toegang hebt tot een breed scala aan kleuren, opties en functies die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland.

 

Korte afstand

Afhankelijk van het land waaruit je de Volvo XC90 importeert, kan de afstand relatief kort zijn. Dit kan transportkosten besparen en de wachttijd verkorten.

 

Waarom importeren met AIG Automotive?

Bij het importeren van een Volvo XC90 komt veel kijken. Denk aan de volgende zaken:

 

Belastingen en heffingen

Afhankelijk van het land waaruit je de Volvo XC90 importeert en het land waarin je de auto wilt registreren, kunnen er verschillende belastingen en heffingen van toepassing zijn, zoals invoerrechten, btw en accijnzen.

 

Technische vereisten

Bij het importeren van een Volvo XC90 moet de auto voldoen aan de technische vereisten en regelgeving van het land waarin de auto wordt geregistreerd. Dit kan bijvoorbeeld betekenen dat de auto moet worden aangepast om te voldoen aan de lokale veiligheidsnormen of emissie-eisen.

 

Transport en verzekering

Het transport van het ene land naar het andere kan een uitdaging zijn. Er moet een geschikte verzekering worden afgesloten om de auto te beschermen tijdens het transport en tijdens het gebruik in het nieuwe land.

 

Registratie en documentatie

Het is belangrijk om te begrijpen welke documentatie en papierwerk vereist zijn om de Volvo XC90 te registreren in het nieuwe land. Dit omvat bijvoorbeeld het verkrijgen van een importvergunning, het verkrijgen van de juiste verzekering en het verkrijgen van de juiste registratiedocumenten.

Bij AIG Automotive hoef je je hier geen zorgen over te maken. Zodra we samen de auto hebben gevonden die voldoet aan je wensen, wordt alles voor je geregeld. Van contact leggen met de dealer tot transport en papierwerk: wij regelen alles voor je. Daar betaal je een overzichtelijke all-in prijs voor.

Anderen bekeken ook